El proper dimarts 26 de novembre a Barcelona (Torre Jussana – Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30) tindrà lloc la Jornada de debat titulada “Incidència política a les entitats ambientals”, en la qual Lydia Chaparro (Fundació ENT) serà una de les principals ponents. L’organitza la Xarxa per a la Conservació de la Natura.
Quines estratègies tenim des de les entitats ambientals per dur a terme accions transformadores del nostre entorn? Quins són els eixos per a una acció d’incidència política efectiva? Quins són els reptes actuals i de futur?En aquesta jornada es posarà sobre la taula quines són les capacitats de les entitats ambientals per posar sobre la taula la urgència d’articular polítiques públiques per conservar el patrimoni natural i la biodiversitat al nostre país, i com s’ha de configurar una estratègia d’incidència que permeti enfortir el sector per promoure una societat més crítica i amb més implicació activa.
Lydia Chaparro conduirà la ponència “De la teoria a la pràctica. Campanyes d’incidència política socio-ambiental en l’àmbit europeu, estatal i català” a partir de les 11h. Lydia Chaparro és biòloga especialitzada en ecologia marina i experta en gestió pesquera.  Durant anys ha treballat i ha fet activisme en diverses campanyes d’incidència política en l’àmbit de la pesca sostenible i del medi ambient. La seva ponència transcorrerà sobre algunes de les campanyes en les que ha participat a nivell europeu (Ocean2012), estatal (SOS Corall Vermell) i català (SOS Aiguafreda i SOS Costa Brava), entre d’altres experiències d’interès. 
L’assistència a la jornada és gratuïta, tot i que cal inscripció prèvia a través del formulari online. degut a l’aforament limitat de la sala.
Aquesta jornada compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de Torre Jussana.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Programa[/link]El próximo martes 26 de noviembre en Barcelona (Torre Jussana – Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30) tendrá lugar la Jornada de debate titulada “Incidencia política a las entidades ambientales”, en la que Lydia Chaparro (Fundació ENT) será una de las principales ponentes. La organiza la Xarxa per a la Conservació de la Natura.
¿Qué estrategias tenemos desde las entidades ambientales para llevar a cabo acciones transformadoras de nuestro entorno? ¿Cuáles son los ejes para una acción de incidencia política efectiva? ¿Cuáles son los retos actuales y de futuro? En esta jornada se pondrá sobre la mesa cuáles son las capacidades de las entidades ambientales para poner sobre la mesa la urgencia de articular políticas públicas para conservar el patrimonio natural y la biodiversidad en nuestro país, y cómo se debe configurar una estrategia de incidencia que permita fortalecer el sector para promover una sociedad más crítica y con más implicación activa.
Lydia Chaparro conducirá la ponencia “De la teoría a la práctica. Campañas de incidencia política socio-ambiental en el ámbito europeo, estatal y catalán” a partir de las 11h. Lydia Chaparro es bióloga especializada en ecología marina y experta en gestión pesquera. Durante años ha trabajado y ha hecho activismo en varias campañas de incidencia política en el ámbito de la pesca sostenible y del medio ambiente. Su ponencia transcurrirá sobre algunas de las campañas en las que ha participado a nivel europeo (OCEAN2012), estatal (SOS Coral Rojo) y catalán (SOS Aiguafreda y SOS Costa Brava), entre otras experiencias de interés.
La asistencia a la jornada es gratuita, aunque hay inscripción previa a través del formulario online. debido al aforo limitado de la sala.
Esta jornada cuenta con el apoyo del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya y con la colaboración de Torre Jussana.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Programa[/link]