Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Lydia Chaparro (ENT) participarà en el Seminari Paisatges Salvats – Paisatges per Salvar
| Notícies| 11/10/2018

El seminari titulat Paisatges Salvats – Paisatges per Salvar, organitzat per la Universitat de Girona i l’Associació Naturalistes de Girona, tindrà lloc els dies 17 i 19 d’octubre de 2018. Es tracta d’un seminari teòrico-pràctic amb un programa molt complert que tractarà d’analitzar des de múltiples perspectives les diferents mobilitzacions i campanyes de defensa del territori a les comarques gironines.

El punt de partida d’aquest seminari serà un Taller d’introducció a la defensa del territori en el que participaran varis professionals de múltiples disciplines. En aquest taller, que tindrà lloc el dimecres 17 d’octubre al matí, Lydia Chaparro (Fundació ENT) impartirà una xerrada titulada “Lobby ambiental i campanyes de defensa del territori: eines per l’efectivitat” en la que s’exposaran algunes de les campanyes amb més èxit en la defensa del medi marí i la importància de l’incidència política per assolir els objectius marcats.

Per la tarda, tindrà lloc la sessió 40 anys d’ecologisme i defensa del territori a les comarques gironines, sessió que finalitzarà amb un debat obert de gran interès sobre “El model territorial de la Costa Brava”. Aquest debat comptarà amb la participació del Responsable de la candidatura de Reserva de la Biosfera, així com el Secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, entre d’altres persones destacades dels àmbits acadèmic, ambiental i jurídic.

El divendres 19 d’octubre, per clausurar el seminari, els organitzadors han planificat una ruta de tot un dia en el que es visitaran de la ma d’agents locals clau en la seva preservació, diversos paisatges que han estat salvats o que actualment estan en conflicte.

Lloc: Sala de Graus – Facultat de Lletres (Campus Barri Vell-UdG. Plaça Ferrater Mora, 1)

Inscripcions (places limitades)
Més informació
Veure agenda