Luís Campos Rodrigues (ENT) defensarà aquest divendres 17 de juny a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) la seva tesi de doctorat titulada “Economics of Ocean Acidification and Sigui Warming in the Mediterranean”. La presentació serà a les 11 del matí.
La investigació, desenvolupada a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, analitza els efectes socioeconòmics de l’acidificació oceànica i l’escalfament de la Mediterrània, posant especial atenció en els possibles efectes en els sectors de l’aqüicultura de mol·luscs bivalves i turisme de busseig en zones marines protegides.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link]Luís Campos Rodrigues (ENT) defenderá este viernes 17 de junio en el Instituto de Ciencia y Tecnología Ambientales (ICTA) su tesis de doctorado titulada “Economics of Ocean Acidification and Sea Warming in the Mediterranean”. La presentación será a las 11 de la mañana.
La investigación, desarrollada en el Instituto de Ciencia y Tecnología Ambientales de la Universidad Autónoma de Barcelona, analiza los efectos socio-económicos de la acidificación oceánica y del calentamiento del Mediterráneo, prestando especial atención a los posibles efectos en los sectores de la acuicultura de moluscos bivalvos y turismo de buceo en zonas marinas protegidas.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link]