El proper 13 de novembre la Diputació de Barcelona organitza una presentació de llibre en format virtual. El llibre en qüestió és “Les solucions basades en la natura en l’àmbit municipal” (Col·lecció EINES. Sèrie Medi Ambient 2).
Serà en el marc d’aquesta presentació que s’establirà un debat entre els autors, un dels quals és Luís Campos, doctor en ciències ambientals d’ENT. Més enllà d’aquest debat, també s’exposaran diferents experiències municipals de solucions basades en la natura que han estat reeixides.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link]El próximo 13 de noviembre la Diputació de Barcelona organiza una presentación de libro en formato virtual. El libro en cuestión es “Les solucions basades en la natura en l’àmbit municipal” (Col·lecció EINES. Sèrie Medi Ambient 2).
Será en el marco de esta presentación que se establecerá un debate entre los autores, uno de los cuales es Luís Campos, doctor en ciencias ambientals de ENT. Más allá de este debate, también se expondrán diferentes experiencias municipales de soluciones basadas en la naturaleza que han sido exitosas.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link]