El proper dilluns 3 de juny de 2019 a Can Pahissa (Rambla de la Pau, 44, Vilanova i la Geltrú) tindrà lloc l’acte titulat “L’economia social i solidària motor del desenvolupament sostenible al Penedès-Garraf”, organitzat per la Fundació ENT i Sinèrgia, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Coopsetània.
El programa de l’acte, serà el següent:

  • 9:30h. Xerrada: “El rol de l’economia social en la sostenibilitat ambiental” a càrrec de la Fundació ENT: experiències d’èxit de l’economia social i solidària en la conservació de la natura.
  • 10:00h. Dinàmica d’intercooperació resilient. Us convidem a l’anàlisi i la cerca de connexions i projectes entre les entitats participants.
  • 11:30h. Cloenda.

Cal confirmar assistència enviant correu electrònic a info@ent.cat abans del 31 de maig, indicant: nom de l’entitat i persones assistents.
cartell vng_cartell
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]El próximo lunes 3 de junio de 2019 en Can Pahissa (Rambla de la Pau, 44, Vilanova i la Geltrú) tendrá lugar el acto titulado “La economía social y solidaria motor del desarrollo sostenible en el Penedès-Garraf”, organizado por la Fundació ENT y Sinèrgia, y que cuenta con la colaboración del Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú y Coopsetània.
El programa del acto, será el siguiente:

  • 9: 30h. Charla: “El rol de la economía social en la sostenibilidad ambiental” a cargo de la Fundació ENT: experiencias de éxito de la economía social y solidaria en la conservación de la naturaleza.
  • 10: 00h. Dinámica de intercooperación resiliente. Os invitamos al análisis y la búsqueda de conexiones y proyectos entre las entidades participantes.
  • 11: 30h. Conclusión.

Es necesario confirmar asistencia enviando correo electrónico a info@ent.cat antes del 31 de mayo, indicando: nombre de la entidad y personas asistentes.

cartell vng_cartell

[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]