Després de set anys portant a terme el secretariat de la revista “Ecología Política. Cuadernos de debate internacional”, i el mateix període essent els coordinadors principals, des d’ENT hem decidit fer un pas endavant per aconseguir que la revista continuï millorant. A partir del proper número, titulat “Els béns comuns”, que es publicarà al proper mes de juliol, la Fundació ENT passarà a ser la coeditora de la revista. Per a nosaltres suposa un moment important, i reafirma la nostra aposta per la revista.
Fa set anys, quan vam començar aquest projecte, la revista estava en una situació límit a punt de desaparèixer. No ho vam voler permetre perquè per a nosaltres “Ecología Política” no és una revista qualsevol, va ser una de les fonts d’informació de la qual ens vam nodrir en els nostres primers anys de formació. Són 21 anys d’història, i continuem percebent que fa una funció important de pont entre investigadors i activistes.
El temps, però, passa i cal continuar millorant la revista. Per això a partir d’aquest mes ja estan disponibles algunes eines que esperem us puguin ser d’interès. Per una banda, sense perdre el suport paper –que continua essent el suport principal– hem fet el salt definitiu cap a un millor ús de les eines d’internet. Hem renovat totalment el web, i hem posat en marxa un compte twitter i un compte facebook que us permetrà seguir l’actualitat en l’àmbit de l’ecologia política i estar al dia de totes les novetats de la revista.
A més a més, el proper mes de juliol es publicarà el número 45 de la revista dedicat a l’ecologia política i els béns comuns. Si us interessa el tema, pels simpatitzants d’ENT tenim un petit obsequi, us oferim un número gratuït de la revista, només cal que complimenteu aquest formulari. Esperem que la revista us agradi i us subscriviu, ja que del nombre de subscriptors dependrà la continuació d’aquest projecte.
[catala][fi_idiomes][/fi_idiomes]