El proper divendres 11 de març celebrarem els 25 anys de la revista Ecologia Política, que editem la Fundació ENT i Icaria Editorial, i presentarem el número 50 a l’Espai Contrabandos (Carrer de la Junta de Comerç, 20, Barcelona) a les 19:00h.
Joan Martínez-Alier, Ignasi Puig, Santiago Gorostiza i Mariana Walter parlaran breument sobre la història i els objectius de la revista i sobre l’últim número 50 i el proper número 51. L’esdeveniment seguirà amb un debat informal entre els col·laboradors i seguidors de la revista. Es servirà un petit refrigeri i vi agroecològic.
Convidem a tots i totes aquells que coneixen o estarien interessats a conèixer la revista i compartir la celebració amb nosaltres.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Web de Ecología Política[/link]El viernes 11 de marzo celebramos los 25 años de la revista Ecología Política, que editamos la Fundació ENT e Icaria Editorial, y presentaremos el número 50 en el Espai Contrabandos (Carrer de la Junta de Comerç, 20, Barcelona) a las 19:00h.
Joan Martínez-Alier, Ignasi Puig, Santiago Gorostiza y Mariana Walter hablarán brevemente sobre la historia y los objetivos de la revista y sobre el último número 50 y el próximo número 51. El evento seguirá con un debate informal entre los colaboradores y seguidores de la revista. Se servirá un pequeño refrigerio y vino agroecológico.
Invitamos a todos y todas aquellos que conocen o estarían interesados en conocer la revista y compartir la celebración con nosotros.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Web de Ecología Política[/link]