Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
La puerta de atrás de la incineración. Análisis económico-ambiental de la utilización de combustibles derivados de los residuos (CDR) en España
| | Publicacions

En aquest document es recullen els resultats d’un estudi encarregat l’any 2012 per Greenpeace sobre la utilització de combustibles derivats de residus a Espanya. Se’n recullen els usos principals i les característiques, s’analitza la normativa aplicable a la seva producció i consum (i es compara amb la normativa aplicable a la incineració) i les perspectives d’ús futures. També s’inclou una anàlisi econòmica i ambiental que inclou, entre d’altres, els estalvis econòmics que representa per a les empreses la substitució de combustibles fòssils tradicionals per CDR, la reducció d’ingressos per a les administracions, els costos externs que té aquest ús per a la societat i les emissions associades.

Data
2012
Publicació
Greenpeace
Referència bibliogràfica
Puig Ventosa, I. (Coord.), Jofra Sora, M., Calaf Forn, M. (2012) La puerta de atrás de la incineración. Análisis económico-ambiental de la utilización de combustibles derivados de los residuos (CDR) en España. Greenpeace España.
Accés al document