Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
La propera trobada del projecte NATURVATION formarà part de la EU Green Week i la European Sustainable Development Week
| Notícies| 09/05/2018

ENT Environment and Management i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitzem la sisena sessió de la  Taula per a l’aplicació de solucions basades en naturalesa (SbN) i infraestructura verda (IV) a la regió urbana de Barcelona. La trobada tindrà lloc el dimarts 5 de juny a Barcelona, a la Sala Espai 1 (entresòl) de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona.

La trobada se celebra en el marc dels projectes Naturvation (NATure-based Urban innoVATION) i ENABLE (Enabling Green And Blue Infrastructure Potential In Complex Social-Ecological Regions) dels programes Horizon 2020 i BiodivERsA de la Comissió Europea. Aquests projectes comparteixen com a objectiu principal estudiar la infraestructura verda com a solució basada en la naturalesa (Nature-based solution – NBS) per afrontar diversos reptes urbans, tant a escala metropolitana com municipal. En ambdós projectes, la metròpoli de Barcelona forma part dels casos d’estudi seleccionats.

Aquest esdeveniment té com a objectiu principal analitzar els beneficis de les cobertes verdes com a solucions basades en la natura en ciutats compactes com a Barcelona, posant especial atenció al seu potencial per a la inclusió social de col·lectius vulnerables. L’esdeveniment inclourà una visita a l’hort en coberta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona. L’esdeveniment forma part de les iniciatives “EU Green Week 2018” i la “European Sustainable Development Week”.

GW Signature 2018 PE EN 14162-logo-semaine-europeenne-DD -vecto

Avís important: L’assistència es farà únicament mitjançant invitació a causa de la capacitat limitada de la sala i perquè aquest esdeveniment forma part d’un procés més llarg que involucra diversos actors.

Programa
Naturvation project
ENABLE project