Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
La mENTjada amb Joan Pons se celebrarà el proper 1 de juny
| Notícies| 05/05/2016

La mENTjada amb Joan Pons (INSTA-Serveis jurídics ambientals) titulada “Serveis ambientals i la seva regulació a Catalunya” canvia de data. En un principi estava programada pel dilluns 23 de maig, però finalment se celebrarà el proper dimecres 1 de juny (13:00h.) a la seu d’ENT (Vilanova i la Geltrú). Les mENTjades són sessions obertes, però cal confirmar assistència (info@ent.cat) degut a la reduïda capacitat de la sala.

Joan Pons és ambientòleg i ha desenvolupat la seva tasca professional en els camps dels programes i projectes de conservació del medi, i en l’educació ambiental. Especialitzat en dret ambiental, també ha exercit actuacions d’acció ambiental pel tercer sector, donant suport a la defensa del territori. Actualment és membre de INSTA. Serveis Jurídics i Ambientals.

Durant la mENTjada parlarem sobre els instruments legals que té i pot tenir Catalunya per a la regulació dels serveis ambientals dels ecosistemes, és a dir, indagar sobre tot allò que els ecosistemes ofereixen de manera intrínseca i que, de vegades, repercuteixen directament sobre el nostre benestar, un aspecte que és fonamental per revalorar el medi natural i justificar-ne la preservació.