El proper 27 de setembre se celebra la Vaga Mundial pel Clima amb un abast global i que, en el cas de l’Estat espanyol, compta amb el suport de més de 300 organitzacions, entre elles la Fundació ENT, adherides al manifest publicat el passat mes de juliol a defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món just. Una vaga que té com a objectiu exigir als governs mesures efectives davant l’emergència climàtica. Aquesta crisi climàtica és el major repte a què s’enfronta la humanitat i, per aquest motiu i per tal de donar resposta a la magnitud del problema, la societat s’està coordinant a nivell mundial.
Durant la setmana del 20 al 27 de setembre tindran lloc nombroses accions en multitud de municipis de tot l’Estat, entre elles a Vilanova i la Geltrú, que culminaran en mobilitzacions massives a tot el món el 27 de setembre.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Manifest[/link]El próximo 27 de septiembre se celebra la Huelga Mundial por el Clima con un alcance global y que, en el caso del Estado español, cuenta con el apoyo de más de 300 organizaciones, entre ellas la Fundació ENT, adheridas al manifiesto publicado el pasado mes de julio en defensa del futuro, de un planeta vivo y de un mundo justo. Una huelga que tiene como objetivo exigir a los gobiernos medidas efectivas ante la emergencia climática. Esta crisis climática es el mayor reto al que se enfrenta la humanidad y, por este motivo y con el fin de dar respuesta a la magnitud del problema, la sociedad se está coordinando a nivel mundial.
Durante la semana del 20 al 27 de septiembre tendrán lugar numerosas acciones en multitud de municipios de todo el Estado, entre ellas en Vilanova i la Geltrú, que culminarán en movilizaciones masivas en todo el mundo el 27 de septiembre.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Manifiesto[/link]