Aquest dimecres 13 de juny del 2018 Maria Mestre i Juanjo Iraegui han assistit en representació de la Fundació ENT a les primeres Jornades d’Economia Socioambiental i Solidària. Les jornades van tenir lloc a l’Espai Consum Responsable (Ronda de Sant Pau 43-45) de Barcelona i van estar organitzades per Espai Ambiental Cooperativa, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Xarxa d’Economia Solidària.
L’objectiu de les jornades ha estat el de promoure un espai de trobada, per crear possibilitats d’intercooperació i enfortiment entre aquells que creuen que els valors de la sostenibilitat i el medi ambient són valors transversals de l’Economia Social i Solidària i que poden articular-se en un sub-sector amb interessos comuns.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]Este miércoles 13 de junio de 2018 Maria Mestre y Juanjo Iraegui han asistido en representación de la Fundació ENT a las primeras Jornadas de Economía Socioambiental y Solidaria. Las jornadas tuvieron lugar en el Espacio Consumo Responsable (Ronda de Sant Pau 43-45) de Barcelona y estuvieron organizadas por Espai Ambiental Cooperativa, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona y de la Xarxa d’Economia Solidària.
El objetivo de las jornadas ha sido el de promover un espacio de encuentro, para crear posibilidades de intercooperación y fortalecimiento entre aquellos que creen que los valores de la sostenibilidad y el medio ambiente son valores transversales de la Economía Social y Solidaria y que pueden articularse en un sub-sector con intereses comunes.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]