Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
La Fundació ENT es reuneix amb el nou director de la DG MARE de la Comissió Europea
| Notícies| 10/09/2015

El passat 7 de setembre la Fundació ENT, juntament amb diverses organitzacions ecologistes d’àmbit estatal que treballen en temes de pesca, es va reunir a Madrid amb João Aguiar Machado, el nou director general de la Direcció General d’Afers Marítims i Pesca (DG MARE) de la Comissió Europea.

Entre d’altres punts de transcendència per a la gestió pesquera i la conservació dels nostres mars, un dels principals temes tractats en aquesta primera reunió de contacte va ser la necessitat d’implementar correctament la Política Pesquera Comunitària, així com el d’aplicar sense més demora el compromís vinculant de la Unió Europea de posar fi a la sobrepesca.

El portuguès João Aguiar Machado està al capdavant de DG Mare des del passat 1 de setembre, en substitució de la britànica Lowri Evans. Amb anterioritat al seu nou càrrec Aguiar Machado ha treballat en diferents àrees de la Comissió Europea, fonamentalment en Comerç, Mobilitat i Transport.

La Direcció General d’Afers Marítims i Pesca (DG Mare), amb seu a Brussel·les, és el departament de la Comissió responsable d’aplicar la Política Pesquera Comuna i la Política Marítima Integrada. La DG Mare està sota la responsabilitat del comissari de Medi Ambient, Afers Marítims i Pesca, Karmenu Vella.

Més informació a http://ec.europa.eu/dgs/maritimeaffairs_fisheries/index_es.htm