Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
La Fundació ENT assisteix al I Fòrum Internacional de Stakeholders de la Pesca
| Notícies| 07/10/2015

Lydia Chaparro (Fundació ENT) assisteix al I Fòrum Internacional de Stakeholders de la Pesca, que coincideix amb el 20 aniversari del Codi de Conducta per a la Pesca Responsable.

Els dies 8 i 9 d’octubre, l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), conjuntament amb el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i l’associació Conxemar, organitzen a Vigo el I Fòrum Internacional de Stakeholders de la Pesca.

Aquest fòrum, que reunirà experts de nombrosos països, centrarà els seus debats en la importància de la governança responsable dels oceans per a la seguretat alimentària mundial, el creixent paper de l’aqüicultura, la reducció dels descarts i la lluita contra la pesca il·legal, entre altres temes de gran importància.

Així mateix, dins el Fòrum Internacional, ministres de pesca, experts i representants de la societat civil i del sector privat es reuneixen per celebrar el 20 aniversari del Codi de Conducta per a la Pesca Responsable de la FAO, i debatre l’estat actual i futur de la pesca.