Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
La campanya El Valor dels Aliments organitza una “Espigolada popular d’aliments descartats”
| Notícies| 29/06/2015

Després de mesos d’activitats, la campanya El Valor dels Aliments continua amb la seva acció de consciènciació sobre el malbaratament alimentari. Després de realitzar el primer curs de prevenció del malbaratament alimentari per a professionals de la restauració a Girona, la següent activitat és una espigolada popular al Parc Agrari del Llobregat aquest juliol.

Espigolar és recollir les restes de les collites o els excedents alimentaris que es produeixen al camp. Aquests aliments es canalitzaran cap a entitats socials que donen accés a aliments a persones amb una situació de vulnerabilitat. És una activitat que es fa de manera organitzada i amb un protocol establert i que s’emmarca dins d’un programa d’Espigolament al Baix Llobregat.

L’Associació Espai Ambiental organitza aquesta espigolada en el marc del projecte el Valors del Aliments, en el qual participa la Fundació ENT, Associació de Naturalistes de Girona i l’Associació Espai Ambiental, que té per objectiu visibilitzar les causes del malbaratament alimentari relacionades amb la pèrdua de valor ambiental, cultural i econòmic dels aliments.+

Vine a espigolar!

Tot i que encara no es coneix el dia de l’Espigolada, les possibles dates són el 11,12, 25 o 26 de juliol al matí, aquelles persones que estiguin interessades ja poden fer la inscripció

Més informació