Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ja disponible el nou número (57) de la revista Ecología Política dedicat a les arts
| Notícies| 12/07/2019

Ja està disponible el nou número (57) de la revista Ecologia Política dedicat a les arts i l’ecologia política. La revista la coeditem la Fundació ENT i Icaria Editorial.

Aquest número se centra en les relacions entre les arts i l’ecologia política. Inclou vint articles que abasten un ampli espectre d’aportacions, debats i perspectives sobre la funció de les arts en les crisis socioecològiques actuals; seves relacions amb l’activisme i amb els conflictes ambientals, i també el seu poder com a agent transformador.

L’heterogeneïtat dels articles vol demostrar la complexitat dels problemes ecològics actuals i alhora revelar la interconnexió i transversalitat de les seves respostes. Per això, vam presentar estats de la qüestió dedicats a la ecocrítica i les humanitats ambientals i analitzem el paper d’aquestes escoles com a instruments pedagògics i de conscienciació crítica; iniciatives artístiques de resistència que tornen la veu a col·lectius i territoris silenciats o marginats, i projectes de fusió entre art i ciència que volen crear nous imaginaris alternatius al Antropocè.

Web de la revista