Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Irmak Ertör participa a dos seminaris organitzats per l’ICTA
| Notícies| 02/11/2015

Irmak Ertör (Fundació ENT) participarà aquesta setmana a dos seminaris organitzats per l’ICTA (Institut de Ciències i Tecnologies Ambientals) de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

El primer dels seminaris als que assistirà tindrà lloc aquest dimecres 4 de novembre sota el títol “Ecological economics, Ethno-ecology and Integrated assessment (EEI)” i anirà a càrrec de Raúl Velasco-Fernández. La seva presentació es titula “Societal metabolism analysis with MuSIASEM: an energy protocol to characterise industrial sectors using the fund-flow scheme of Georgescu-Roegen” i tracta d’analitzar el metabolisme social caracteritzant els sectors industrials amb un protocol d’energia usant el mètode de Multi-Scale Integrated Analysis of Societal and Ecosystem Metabolism (MuSIASEM).

L’altre es tracta d’un seminari especial a càrrec del Dr. Idil Gaziulusoy i que tindrà lloc el divendres 6 de novembre al propi ICTA sota el títol “Low-carbon Resilient Futures in Australian Cities”. El doctor Idil Gaziulusoy del Victorian Eco-Innovation Lab (VEIL) de la Universidad Melbourne presentarà el projecte VP2040 (www.visionsandpathways.com), que té per objectiu desenvolupar escenaris i camins per a una transició a un futur baix en carboni i resilient a les ciutats d’Austràlia. És un projecte col·laboratiu desenvolupat amb la participació de molts actors socials que segueix una metodologia participativa per identificar futures alternatives i incerteses critiques per donar suport a la formació de les polítiques rellevants i innovacions.