El projecte NATURVATION*, en el qual participa ENT, impulsa una bicicletada pels nous espais verds del barri del Poblenou a Barcelona el proper dissabte 3 d’octubre al matí (10:00-14:30h.). L’objectiu de l’acte és visualitzar els impactes socials i ecològics d’aquests espais i infraestructures verdes.
Aquest esdeveniment és una activitat de la “Taula per a l’aplicació de solucions basades en naturalesa (SbN) i infraestructura verda (IV) a la regió urbana de Barcelona”, que s’emmarca dins el projecte europeu Naturvation (NATure-based Urban innoVATION). L’organització es a càrrec de Barcelona Lab for Urban Environmental Justice, ICTA-UAB (www.bcnuej.org, www.ictaweb.uab.cat) i ENT.
OBJECTIUS |
Es realitzarà una visita guiada en bicicleta pel barri barceloní del Poblenou, fent un recorregut per alguns dels seus espais/eixos verds nous i més emblemàtics. Parlarem de la seva història i de com aquests nous espais verds se situen en el context d’expansió turística i especulació immobiliària observada al barri de Poblenou. El recorregut en bicicleta finalitzarà amb un dinar, organitzat en un entorn segur i respectant el distanciament social necessari a l’espai de ConnectHort, un referent de resistència social i de naturalesa urbana.
REQUISITS |
Cada participant haurà de portar la seva pròpia bicicleta i és aconsellable portar aigua. Es recomana l’ús de mascareta durant les parades, així com el distanciament social de dos metres entre persones.
INSCRIPCIONS – PLACES LIMITADES |
La participació a la bicicletada està limitada a 20 participants. La inscripció és obligatòria a partir d’aquest formulari

* This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 730243
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link]El proyecto NATURVATION *, en el que participa ENT, impulsa una bicicletada por los nuevos espacios verdes del barrio del Poblenou en Barcelona el próximo sábado 3 de octubre por la mañana (10:00-14:30 h.). El objetivo del acto es visualizar los impactos sociales y ecológicos de estos espacios e infraestructuras verdes.
Este evento es una actividad de la “Tabla para la aplicación de soluciones basadas en naturaleza (SBN) y infraestructura verde (IV) en la región urbana de Barcelona”, que se enmarca dentro del proyecto europeo Naturvation (Nature-based Urban innovation). La organización se hace a cargo de Barcelona Lab for Urban Environmental Justice, ICTA-UAB (www.bcnuej.orgwww.ictaweb.uab.cat) y ENT.
OBJETIVOS |
Se realizará una visita guiada en bicicleta por el barrio barcelonés del Poblenou, haciendo un recorrido por algunos de sus espacios / ejes verdes nuevos y más emblemáticos. Hablaremos de su historia y de cómo estos nuevos espacios verdes se sitúan en el contexto de expansión turística y especulación inmobiliaria observada en el barrio de Poblenou. El recorrido en bicicleta finalizará con una comida, organizado en un entorno seguro y respetando el distanciamiento social necesario en el espacio de ConnectHort, un referente de resistencia social y de naturaleza urbana.
REQUISITOS |
Cada participante deberá llevar su propia bicicleta y es aconsejable llevar agua. Se recomienda el uso de mascarilla durante las paradas, así como el distanciamiento social de dos metros entre personas.
INSCRIPCIONES – PLAZAS LIMITADAS |
La participación en la bicicletada está limitada a 20 participantes. La inscripción es obligatoria a partir de este formulario

* This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 730243
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link]