La setmana passada es va celebrar l’Assemblea Anual de la XCT a les instal·lacions de l’empresa vitivinícola Segura Viudas, en motiu de l’acord de custòdia que han signat amb SeoBirdLife durant aquest any. La principal novetat de l’Assemblea Anual de la XCT és que es va realitzar conjuntament amb l’Assemblea de la XVAC. Cada assemblea disposava del seu propi ordre del dia i del seu propi acta. Aquest fet és fruït del procés de confluència amb el que estan treballant ambdues entitats. Gràcies a la confluència de les dues assemblees, els membres de cada entitat van poder conèixer el treball que realitza tant la XCT com la XVAC, tot enriquint la visió de conjunt.
A més, durant l’Assemblea es va aprovar la nova composició del Consell de membres de la XCT. En aquest nou consell hi figura Ignasi Puig Ventosa, de la Fundació ENT. La Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) és una organització sense ànim de lucre constituïda per entitats, institucions i persones que volen impulsar el desenvolupament i l’ús de la custòdia del territori al nostre país. La XCT creu en la necessitat i en l’oportunitat de capacitar la societat civil perquè pugui tenir un paper actiu i directe en la conservació del territori.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Web de la XCT[/link]La semana pasada se celebró la Asamblea Anual de la XCT en las instalaciones de la empresa vitivinícola Segura Viudas, con motivo del acuerdo de custodia que han firmado con SeoBirdLife durante este año. La principal novedad de la Asamblea Anual de la XCT es que se realizó conjuntamente con la Asamblea de la XVAC. Cada asamblea disponía de su propio orden del día y de su propio acta. Este hecho es fruto del proceso de confluencia con el que están trabajando ambas entidades. Gracias a la confluencia de las dos asambleas, los miembros de cada entidad pudieron conocer el trabajo que realiza tanto la XCT como la XVAC, enriqueciendo la visión de conjunto.
Además, durante la Asamblea se aprobó la nueva composición del Consejo de miembros de la XCT. En este nuevo consejo figura Ignasi Puig Ventosa, de la Fundación ENT. La Red de Custodia del Territorio (XCT) es una organización sin ánimo de lucro constituida por entidades, instituciones y personas que quieren impulsar el desarrollo y el uso de la custodia del territorio en nuestro país. La XCT cree en la necesidad y en la oportunidad de capacitar a la sociedad civil para que pueda tener un papel activo y directo en la conservación del territorio.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Web de la XCT[/link]

Leave a Reply