Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig serà a València per participar a les II Jornades de Gestió de Residus Urbans
| Notícies| 20/06/2016

Ignasi Puig (ENT) serà un dels ponents de la II Jornada “Gestió de residus urbans. Problemes, perspectives i solucions en el cicle de gestió” que se celebra el proper 28 de juny a València. Ignasi Puig presentarà (10:45 – 11:15h.) La ponència titulada “Instruments econòmics i fiscals per incentivar la correcta gestió dels residus”.

La jornada tindrà lloc a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports , saló d’actes – edifici 4H (Universitat Politècnica de València) i està organitzada per la Càtedra ACAL Ciutat Sostenible.

La Càtedra ACAL Ciutat Sostenible promou mitjançant la present jornada un espai de reflexió i anàlisi sobre la problemàtica en la gestió dels residus urbans, ampliant el coneixement de la situació existent per a poder apuntar millores que contribueixin a una gestió més eficient i al benestar de la societat.

Aquesta II Jornada està adreçada als professionals i responsables que operen en aquest sector, ja sigui en institucions públiques o privades, als responsables polítics locals, a funcionaris autonòmics, provincials i locals vinculats als serveis de gestió de residus urbans, a la comunitat universitària i ciutadania en genaral.

Més informació