Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig serà a la Jornada sobre “Residus Zero” a Madrid
| Notícies| 16/03/2016

EQUO Madrid, Podem Comunitat de Madrid i Plataforma Aire Net – Residus Zero de Madrid organitzen la jornada “Residus Zero: experiències i iniciatives a la Comunitat de Madrid”, que tindrà lloc el aquest divendres 18 de març a les 10 h. a l’Assemblea de Madrid.

Ignasi Puig (ENT) és un dels convidats, i parlarà de la gestió de residus a l’estat espanyol. En primer lloc mostrarà la comparativa entre l’estat espanyol i altres països de la UE. En segon lloc parlarà sobre la situació espanyola, les diferències entre comunitats autònomes i sobre fiscalitat ambiental. Al final de la seva ponència mostrarà experiències reeixides en el territori i reptes de futur en matèria de gestió de residus.

“Residu Zero” vol dir un disseny i gestió dels productes i els processos que redueixin el volum i la toxicitat dels residus, conservin i recuperin els recursos naturals i evitin l’enterrament o la incineració. Una de les estratègies d’aquesta iniciativa és implicar la comunitat, a la ciutadania, perquè prengui part activa en el disseny de sistemes de gestió dels recursos encaminats a la reducció dels residus. Aquesta és la finalitat d’aquesta jornada d’informació i debat.

Aquí el programa de la Jornada:

jornada_madrid