El proper 20 de desembre Ignasi Puig (ENT) serà el ponent de la conferència titulada “La gestión municipal de residuos, un compromiso colectivo”. La conferència tindrà lloc a les 19:00 hores al Museu San Telmo (Plaça Zuloaga, 1) de Donostia i està organitzada per la Fundación Cristina Enea, Ayuntamiento de San Sebastián i Museo San Telmo.
A la conferència Ignasi Puig (ENT) donarà a conèixer un conjunt d’experiències municipals de diferents països europeus encaminades a prevenir la generació de residus i recollir-los de la manera més eficient per aconseguir alts percentatges de reciclatge. També parlarà dels costos econòmics i els mètodes de finançament dels sistemes de recollida de residus.
ipv donosti
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link]El próximo 20 de diciembre Ignasi Puig (ENT) será el ponente de la conferencia titulada “La gestión municipal de residuos, un compromiso colectivo”. La conferencia tendrá lugar a las 19:00 horas en el Museo San Telmo (Plaza Zuloaga, 1) de Donostia y está organizada por la Fundación Cristina Enea, Ayuntamiento de San Sebastián y Museo San Telmo.
En la conferencia Ignasi Puig (ENT) dará a conocer un conjunto de experiencias municipales de diferentes países europeos encaminadas a prevenir la generación de residuos y recogerlos de la manera más eficiente para conseguir altos porcentajes de reciclaje. También hablará de los costes económicos y los métodos de financiación de los sistemas de recogida de residuos.
ipv donosti
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link]