Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig participarà en diversos espais del CONAMA 2016
| | Notícies| 24/10/2016

Ignasi Puig (ENT) participarà en el Congrés Nacional de Medi Ambient (CONAMA) la pròxima edició del qual se celebra del 28 de novembre a l’1 de desembre de 2016 a Madrid i que organitza la Fundació Conama.

Aquest congrés reuneix més de 7.000 participants procedents de diferents administracions públiques, empreses i entitats socials, amb més de 400 entitats conveniades. A més, inclou una Trobada Iberoamericana de Desenvolupament Sostenible amb l’objectiu de contribuir a revitalitzar l’aliança mundial per al desenvolupament sostenible (ODS 17).

Entre les nombroses activitats que acull, s’ha plantejat una sessió tècnica titulada “ST-34 Fiscalitat Ambiental” que tindrà lloc el dimarts 29 de novembre de 9:00h a 14:30h a la Sala Amsterdam del Palau Municipal de Congressos situat al Camp de les Nacions, dins l’Eix d’Economia i Societat que enguany adquireix un gran protagonisme al CONAMA. En aquest marc, Ignasi Puig serà un dels ponents de la Taula 2 (10.30 a 11: 30h) sobre l’àmbit local en la Imposició en matèria de residus domèstics, RCD i abocaments. Ignasi Puig també moderarà la Taula 4 (13.00 a 14: 00h) que tractarà sobre Infraestructura i mobilitat.

A més, dimecres 30 de novembre també participarà com a ponent a la sessió Mecanismes innovadors de finançament de la biodiversitat que tindrà lloc de 12:00 a 14: 00h.

Finalment, Ignasi Puig presentarà una comunicació tècnica sobre el projecte LIFE-EWAS (en el qual participa ENT) titulada Disseny d’un sistema eficient de recollida de residus que redueix les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Consulta el programa
Consulta la comunicació tècnica sobre el projecte LIFE-EWAS