Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig participarà a la 2a edició del curs “Implantació i gestió de serveis de recollida de residus porta a porta”
| | Notícies| 01/02/2016

L’Associació de Municipis Porta a Porta i l’Escola de Formació del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, organitzen una nova edició d’aquest curs formatiu que pretén donar resposta a la creixent demanda de coneixements i informació sobre els beneficis, el disseny, la implantació, la gestió i els costos per introduir un model de recollida de residus porta a porta.

Degut a la bona acollida i gran interès mostrat en la primera edició del curs sobre implantació i gestió de serveis de recollida porta a porta, des de el Col·legi d’Ambientòlegs i l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta, amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Barcelona, s’ha decidit realitzar una segona edició del curs que tindrà lloc entre els mesos de febrer, març i abril de 2016. El curs s’iniciarà el 26 de febrer i seguirà el mateix format que l’anterior, amb 25 hores teòriques i diverses visites tècniques opcionals per conèixer diferents experiències.

Ignasi Puig (ENT) serà un dels ponents del cicle, concretament a la sessió 5 del proper 22 abril 2016 sota el títol “Instruments per l’optimització dels sistemes i serveis de recollida Porta a Porta. Ordenances municipals. Fiscalitat, incentius i penalitzacions. Sistemes de Pagament per Generació”.

L’objectiu d’aquest curs és formar a tècnics i polítics interessats a implantar una recollida selectiva porta a porta, sobre els avantatges, aspectes de disseny, elaboració dels Plecs, comunicació, gestió i costos per introduir aquest model de recollida de residus.

Programa
Més informació