El proper 26 de gener Ignasi Puig (ENT) participarà com a ponent al Seminari de formació del PREVOC que organitza el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.
En el marc de l’elaboració del nou Pla de Prevenció i Gestió de Residus i Recursos del Vallès Occidental (PREVOC) organitzen un Seminari de Formació de quatre sessions que es realitzarà al Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental (Vacarisses). El Seminari del PREVOC permetrà compartir innovació i èxits en la gestió dels residus municipals.
El seminari es divideix en quatre jornades de temàtica especialitzada. La participació d’Ignasi Puig serà en la jornada del 26 de gener centrada en la fiscalitat i els incentius econòmics.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Programa[/link] [link]Inscripcions[/link]El próximo 26 de enero Ignasi Puig (ENT) participará como ponente en el Seminario de formación del PREVOC que organiza el Consorcio para la Gestión de Residuos del Vallès Occidental.
En el marco de la elaboración del nuevo Plan de Prevención y Gestión de Residuos y Recursos del Vallés Occidental (PREVOC) organizan un Seminario de Formación de cuatro sesiones que se realizará en el Centro de Tratamiento de Residuos del Vallès Occidental (Vacarisses). El Seminario del PREVOC permitirá compartir innovación y logros en la gestión de los residuos municipales.
El seminario se divide en cuatro jornadas de temática especializada. La participación de Ignasi Puig será en la jornada del 26 de enero centrada en la fiscalidad y los incentivos económicos.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Programa[/link] [link]Inscripciones[/link]