Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig parlarà d’instruments de fiscalitat ambiental en el marc del curs d’implantació de sistemes Porta a Porta
| Notícies| 05/04/2016

L’Associació de Municipis Porta a Porta i l’Escola de Formació del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, han organitzat una nova edició del curs “Implantació i gestió de serveis de recollida de residus porta a porta”. El curs formatiu pretén donar resposta a la creixent demanda de coneixements i informació sobre els beneficis, el disseny, la implantació, la gestió i els costos per introduir un model de recollida de residus porta a porta.

Degut a la bona acollida i gran interès mostrat en la primera edició del curs sobre implantació i gestió de serveis de recollida porta a porta, des de el Col·legi d’Ambientòlegs i l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta, amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Barcelona, es va decidir realitzar-ne una segona edició que s’inicià el passat febrer i que finalitza el proper 22 d’abril. El curs consisteix en 25 hores teòriques i diverses visites tècniques opcionals per conèixer diferents experiències.

Ignasi Puig (ENT) és un dels ponents del cicle, concretament a la darrera sessió 5ena del proper 22 abril sota el títol “Instruments per l’optimització dels sistemes i serveis de recollida Porta a Porta. Ordenances municipals. Fiscalitat, incentius i penalitzacions. Sistemes de Pagament per Generació”.

L’objectiu d’aquest curs és formar a tècnics i polítics interessats a implantar una recollida selectiva porta a porta, sobre els avantatges, aspectes de disseny, elaboració dels Plecs, comunicació, gestió i costos per introduir aquest model de recollida de residus.

Programa
Més informació