Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig moderarà el debat sobre quins plantejaments econòmics permetran aconseguir una Catalunya sostenible
| Notícies| 19/06/2017

Sota el títol “Quina Catalunya volem?” Òmnium Cultural i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya proposen un cicle de debats en el que es pretén establir les bases d’un país que integrin els valors, els principis i una gestió dels aspectes ambientals que marqui la diferència entre l’autosuficiència o la dependència d’altres territoris.

A les tres primeres sessions s’ha reflexionat sobre les línies de treball clau en diferents vectors ambientals –energia, aigua i medi natural– i a la quarta i última sessió, a mode de conclusió, incidiran en els aspectes de finançament que són necessaris per fer-ho possible.

En aquest quart debat, que serà el proper 4 de juliol a la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps -Barcelona- a les 18.30), Ignasi Puig Ventosa (ENT) en serà el moderador. Sota el títol “Catalunya té prous recursos? Quins plantejaments econòmics ens permetran aconseguir una Catalunya sostenible?”, els ponents d’aquest debat seran Verónica Kuchinow (Simbiosy) i Jordi Oliver (Inèdit Innovació).

Inscripcions