Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig és un dels ponents del curs “Municipalisme i Drets Socials” en el marc dels Juliols de la UB
| Notícies| 18/06/2019

Ignasi Puig (Fundació ENT) és un dels ponents del curs d’estiu “Municipalisme i Drets Socials” de l’1 al 5 de juliol que organitza l’Observatori DESC en el marc dels Juliols de la Universitat de Barcelona. Ignasi Puig conduirà la desena sessió titulada “Política local ecologista, fiscalitat ambiental i canvi de model de gestió de residus urbans”.

Després de les eleccions, i amb els nous governs municipals recentment constituïts, toca actualitzar i ordenar l’agenda de polítiques socials i transformadores dels municipis. El Curs d’Estiu ofereix formació tècnica i context social i polític sobre els reptes actuals del municipalisme en la implementació de drets socials i s’adreça especialment a personal tècnic, estudiants, regidors/es i activistes.

Deu anys després de l’inici d’una crisi que persisteix, els ajuntaments tot just comencen a recuperar un cert grau de capacitat d’intervenció en el seu entorn. Quins són els reptes que afronten els ajuntaments el 2019? Quines propostes i claus cal conèixer per abordar aquests reptes amb garanties? Com poden els municipis ser institucions encara més eficaces davant de les conseqüències de la desigualtat?

Matrícula i informació