Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig (ENT) serà un dels ponents de la jornada “Fiscalitat en la gestió de residus municipals” organitzada per la Federació Gallega de Municipis i Provincies
| | Notícies| 29/10/2018

Ignasi Puig (ENT) serà un dels ponents de la jornada “Fiscalitat en la gestió de residus municipals – Vies per a una aplicació eficaç” organitzada per la Federació Gallega de Municipis i Provincies el proper dimecres 14 de novembre a Santiago de Compostela. La jornada està dirigida a personal al servei de les administracions públiques, alcaldes, regidors i persones interessades en general.

Aquesta conferència organitzada per FEGAMP i dinamitzada pel Laboratori d’idees sobre Residus, revisarà la fiscalitat de la gestió de residus en els ens locals, s’ocuparà de les estratègies pràctiques per dissenyar un punt de vista fiscal capaç de cobrir els costos del servei, o abordarà l’impost model aplicat a A Coruña i la Diputació de Pontevedra.

En moltes àrees en les que participa la FEGAMP és recurrent tema de la disparitat en les taxes de gestió de residus urbans i el dèficit de la balança econòmica del servei. En aquest sentit la federació creu necessari fer un pas endavant i promoure la reflexió i l’aprofitament de les sinergies entre els municipis gallecs que enfrontar-se a una revisió de les seves estratègies de gestió de residus urbans i avaluar la implementació d’accions perquè puguin oferir un servei de qualitat i econòmicament sostenible.

Informació i inscripcions