Ignasi Puig (ENT) serà un dels participants a la Jornada denúncia “Realitat Climàtica igual a Emergència Social”, que se celebrarà el proper dissabte 6 d’abril a l’edifici Calàbria 66, al carrer de Calàbria 66 de Barcelona.
En aquesta jornada hi participaran 50 investigadors/es i científiques/cs experts en l’escalfament global/canvi climàtic que explicaran, des de la seva especialitat/expertesa, perquè la realitat climàtica és inequívocament una emergència social. L’esdeveniment es transmetrà en streaming des de les 9 del matí fins passades les 9h. de la nit. Més de 12 hores ininterrompudes d’argumentacions
La intervenció d’Ignasi Puig (ENT) serà a les 11 del matí i porta per títol “Fiscalitat per a contrarestar una economia que malmet el clima”.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link]Ignasi Puig (ENT) será uno de los participantes en la Jornada denuncia “Realidad Climática igual a Emergencia Social”, que se celebrará el próximo sábado 6 de abril en el edificio Calabria 66, en la calle de Calabria 66 de Barcelona.
En esta jornada participarán 50 investigadores/as y científicas/cos expertos en el calentamiento global/cambio climático que explicarán, desde su especialidad/experiencia, porque la realidad climática es inequívocamente una emergencia social. El evento se transmitirá en streaming desde las 9 de la mañana hasta pasadas las 9h. de la noche. Más de 12 horas ininterrumpidas de argumentaciones
La intervención de Ignasi Puig (ENT) será a las 11 de la mañana y lleva por título “Fiscalidad para contrarrestar una economía que daña el clima”.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link]