Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig (ENT) serà a la Lebanon Waste Management Conference el proper abril
| Notícies| 13/03/2019

Ignasi Puig (ENT) serà un dels ponents de la Lebanon Waste Management Exhibition and Conference  2019. La conferència se celebrarà els propers dies 9, 10 i 11 d’abril a Beirut (Líban).

Ignasi Puig participarà concretament a la Sessió 10 (10/04/2019) titulada “Financing of Waste Management Projects” amb la ponència “Financing Waste Management and Economic Incentives”.

La Lebanon Waste Management Exhibition and Conference 2019 abordarà una àmplia varietat de problemes sobre la gestió de residus en un esforç per respondre a algunes de les qüestions candents que enfronten entorn, salut, indústria i economia. Aquests problemes inclouen la recollida, emmagatzematge, processament i reciclatge de residus industrials i residuals.

La conferència vol ser una plataforma per als professionals de residus al Líban per intercanviar idees, informació i experiències internacionals sobre els mètodes més recents i avançats entorn residus i reciclatge. També presenta una gran oportunitat per a les principals empreses del sector per mostrar els seus productes i serveis de residus i reciclatge a la reunió més gran de professionals governamentals, municipals i privats del reciclatge de residus al Líban.

Pàgina web de la conferència