Ignasi Puig (ENT) serà un dels protagonistes de la jornada “Quina economia circular volem?”, que tindrà lloc el proper dijous 24 d’octubre a Palma.
La sala d’actes de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (General Riera, 111-Palma) acollirà la jornada que organitza Fundació Deixalles i la Conselleria de medi Ambient i territori del Govern de les Illes Balears. Ignasi Puig participarà de la conversa a diverses veus titulada “Com estem aplicant l’economia circular a les Illes Balears? Present i perspectives de futur” juntament amb Sebastià Sansó (Director General de Residus i Educació Ambiental), Carlos Santamaría (MenorcaLab, projecte Menorca Zero. Vida i residus zero dels aliments), Sandy Hemingway (Amics de la Terra Mallorca) i Francesca Martí Llodrà (Directora General de la Fundació Deixalles).
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Inscripcions[/link] [link]Agenda[/link]Ignasi Puig (ENT) será uno de los protagonistas de la jornada “¿Qué economía circular queremos?”, Que tendrá lugar el próximo jueves 24 de octubre en Palma.
La sala de actos de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (General Riera, 111-Palma) acogerá la jornada que organiza Fundació Deixalles y la Consejería de Medio Ambiente y Territorio del Gobierno de las Islas Baleares. Ignasi Puig participará del diálogo a varias voces titulado “Como estamos aplicando la economía circular en las Islas Baleares? Presente y perspectivas de futuro” junto con Sebastià Sansó (Director General de Residuos y Educación Ambiental), Carlos Santamaría (MenorcaLab, proyecto Menorca cero. Vida y residuos cero de los alimentos), Sandy Hemingway (Amigos de la Tierra Mallorca) y Francesca Martí Llodrà (Directora General de la Fundació Deixalles).
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Inscripciones[/link] [link]Agenda[/link]