Ignasi Puig (ENT) serà un dels ponents de la taula rodona “Territoris Articulats”, que tindrà lloc el dimecres, 26 de juny a les 12 hores a la sala de Brigades Internacionals de l’UGT, a Barcelona (Rambla Santa Mònica, 10).
La taula forma part de la quarta de les Jornades, i que aglutina 3 objectius (1. Dret a l’Habitatge, 2. Territoris articulats i 3. Seguretat i Justícia social). La taula sobre Dret a l’Habitatge tindrà lloc a les 9,15 hores, la taula sobre “Territoris Articulats” es celebrarà a les 12 hores i la taula sobre “Seguretat i Justícia social” es celebrarà a les 16 hores. La taula en la que participa Ignasi Puig estarà formada per:

  • Sara Mas. Socia de l’Estudi Mas Valiente Arquitectos i membre de l’equip de OUA group.
  • Ignasi Puig Ventosa, coordinador de projectes de la Fundació ENT.
  • Carme Miralles-Guasch, Professora titular de geografia humana de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA).
  • Josep A. Bàguena Latorre, President de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT).
  • Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural. Departament de Territori i Sostenibilitat.

El moderador serà Santi Ribas, sub-director general de Planificació i Tecnologia de la Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat.
Us animem a participar a la sessió a les entitats ambientals i del tercer sector, empreses, centres de recerca, investigadors, tècnics concrets relacionats amb el tema, etcètera. L’Agenda Urbana de Catalunya vol ser un conjunt de debats estructurats al voltant de polítiques públiques per a incorporar les veus de la ciutadania en les decisions del Govern de la Generalitat.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link]Ignasi Puig (ENT) será uno de los ponentes de la mesa redonda “Territorios Articulados”, que tendrá lugar el miércoles, 26 de junio a las 12 horas en la sala de Brigadas Internacionales de la UGT, en Barcelona (Rambla Santa Mónica, 10 ).
La mesa forma parte de la cuarta de las Jornadas, y que aglutina 3 objetivos (1. Derecho a la Vivienda, 2. Territorios articulados y 3. Seguridad y Justicia social). La mesa sobre Derecho a la Vivienda tendrá lugar a las 9,15 horas, la mesa sobre “Territorios Articulados” se celebrará a las 12 horas y la mesa sobre “Seguridad y Justicia social” se celebrará a las 16 horas. La mesa en la que participa Ignasi Puig estará formada por:

  • Sara Mas. Socia del Estudio Mas Valiente Arquitectos y miembro del equipo de OUA group.
  • Ignasi Puig Ventosa, coordinador de proyectos de la Fundació ENT.
  • Carme Miralles-Guasch, Profesora titular de geografía humana de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), y del Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA).
  • Josep A. Bàguena Latorre, Presidente de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT).
  • Ferran Miralles, Director General de Políticas Ambientales y Medio Natural. Departamento de Territorio y Sostenibilidad.

El moderador será Santi Ribas, sub-director general de Planificación y Tecnología de la Secretaría de Infraestructuras y Movilidad.
Os animamos a participar en la sesión a las entidades ambientales y del tercer sector, empresas, centros de investigación, investigadores, técnicos concretos relacionados con el tema, etcétera. La Agenda Urbana de Cataluña quiere ser un conjunto de debates estructurados en torno a políticas públicas para incorporar las voces de la ciudadanía en las decisiones del Gobierno de la Generalitat.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link]