Ignasi Puig Ventosa (ENT) participarà a la nova edició del CONAMA Local, que enguany se celebra a Toledo els propers 2, 3 i 4 d’abril de 2019. Concretament, Ignsi Puig serà el moderador de la taula d’experts ST-6 que porta per títol “La gestión de residuos en territorios de población dispersa” i que tindrà lloc el dimecres 3 d’abril (de 11 a 12.30 a la Sala d’actes).
Aquesta nova edició del CONAMA posarà un focus especial en el desenvolupament rural i els reptes de la despoblació i la gestió del territori de cara al desenvolupament sostenible. Aquests àmbits s’abordaran tenint com a marc de referència desafiaments d’interès global com el canvi climàtic, l’economia circular i l’Agenda Global 2030 de l’ONU.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació i PROGRAMA[/link]Ignasi Puig Ventosa (ENT) participará en la nueva edición del CONAMA Local, que este año se celebra en Toledo los próximos 2, 3 y 4 de abril de 2019. Concretamente, Ignsi Puig será el moderador de la mesa de expertos ST-6 que lleva por título “La gestión de residuos en territorios de población dispersa” y que tendrá lugar el miércoles 3 de abril (de 11 a 12.30 en la Sala de actos).
Esta nueva edición del CONAMA pondrá un foco especial en el desarrollo rural y los retos de la despoblación y la gestión del territorio de cara al desarrollo sostenible. Estos ámbitos se abordarán teniendo como marco de referencia desafíos de interés global como el cambio climático, la economía circular y la Agenda Global 2030 de la ONU.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más informació y PROGRAMA[/link]