Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Ignasi Puig (ENT) impartirà dues sessions del postgrau “Gestió sostenible de la renovació urbana” de la UB
| | Notícies| 18/12/2019

Ignasi Puig (ENT) impartirà dues sessions del postgrau “Gestió sostenible de la renovació urbana” de la Universitat de Barcelona. El postgrau, que s’imparteix a la Facultat de Dret, compta amb el suport del COAMB, COAC i l’Escola SERT.

El títol de Postgrau en Gestió sostenible de la renovació urbana s’organitza com una nova aposta acadèmica basada en la integració de diferents perspectives tècniques i científiques (pròpies de l’urbanisme, el dret, l’arquitectura, l’enginyeria, l’ecologia, les ciències polítiques i l’economia, entre d’altres) i l’actualització permanent de la formació en renovació urbana com a estratègia de desenvolupament global de la ciutat. El postgrau té la voluntat de donar resposta a els reptes actuals de l’món professional basat en la gestió urbana sostenible, on la renovació té un paper fonamental. Inclou professorat de diversos departaments de la Universitat de Barcelona, d’altres universitats, així com la participació d’experts de l’administració pública i de l’àmbit privat.

Al final del primer mòdul dedicat als ”reptes dels sistemes urbans en un món global” Ignasi Puig impartirà una sessió relativa als “sistemes urbans i economia circular”, el dia 28 de febrer de 2020 de 16:30h. a 18:30h.

I la segona sessió serà en el tercer mòdul dedicat a les “metodologies d’anàlisi i estratègies de renovació urbana” i girarà al voltant de la “resiliència econòmica i la gestió dels serveis urbans”, el dia 29 de maig de 2020 de 18:30h. a 20:30h.

Més informació