El proper dimecres 25 de novembre (16:00h.) des d’ENT organitzem una nova mENTjada online. En aquesta ocasió el convidat al debat serà Giorgos Kallis.
Giorgos Kallis és un economista ecològic grec, investigador ICREA a l’ICTA de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​on imparteix classes d’ecologia política. És un dels principals defensors de la teoria del decreixement, element que és l’eix vertebrador del llibre “The Case of Degrowth” d’aquest 2020 del qual n’és coautor juntament amb Susan Paulson, Giacomo D’Alisa i Federico Demaria.
Us recordem que les sessions són obertes, però cal confirmar assistència (info@ent.cat) per accedir a l’enllaç de la sessió.
La sessió serà en castellà.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]El próximo miércoles 25 de noviembre (16:00h.) ENT celebraremos una nueva mENTjada online. En esta ocasión el invitado al debate será Giorgos Kallis.
Giorgos Kallis es un economista ecológico de Grecia. Es profesor de investigación ICREA del ICTA de la Universitat Autònoma de Barcelona, donde imparte clases de ecología política. Es uno de los principales defensores de la teoría del decrecimiento, elemento que es el eje vertebrador del libro “The Case of Degrowth” (2020) del cual es coautor junto con Susan Paulson, Giacomo D’Alisa y Federico Demaria.
Las sesiones son abiertas, pero es necesario confirmar asistencia (info@ent.cat) para acceder al enlace de la sesión.
La sesión será en castellano.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]