Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Gabriel Weber i Irmak Ertör participen en diferents publicacions relacionades amb el projecte ENTITLE
| | | Notícies| 10/03/2016

Gabriel Weber i Irmak Ertör (ENT) han elaborat i participat en diferents publicacions emmarcades dins el projecte de Xarxa Europea d’Ecologia Política (ENTITLE). 

Han elaborat diferents Policy Briefsque són informes que marquen les conclusions i les claus de les investigacions dutes a terme en el marc del projecte ENTITLE, incorporant recomanacions per a les polítiques públiques, institucions, empreses, ONGs i la societat en general:

- A “Aquaculture development in Europe: fish farm conflicts, relevant social actors and their demands Policy implications of findings on fish farm conflicts in Europe” Irmak Ertör tracta els conflictes ambientals a Europa relacionats amb el desenvolupament de l’aqüicultura i exposa els resultats obtinguts de les demandes mediambientals dels diferents actors socials.

- A “Policy implications of the Implementation of PayAs-You-Throw System for Municipal Waste” Gabriel Weber explica les implicaciones del sistema “Pay as you throw” (Pagament per generació) de fiscalitat i gestió dels residus municipals.

D’altra banda, també han proposat diverses Action Briefs relacionades, que consisteixen en exposar els resultats del projecte i traduir-los en informació i accions polítiques i socials concretes, adreçades als diferents actors, però sobretot enfocades a les ONG i organitzacions de justícia ambiental.

Irmak Ertör també ha participat en el llibre “Political Ecology for Civil Society” (Ecologia Política per a la Societat Civil), adreçat al conjunt de la població i que compta amb 5 capítols diferents, relacionats cadascun amb les dimensiones de l’ecologia política investigades pels membres d’ENTITLE. Les temàtiques dels capítols tracten de conflictes ambientals, desastres i capitalisme, béns comuns, democràcia i moviments socials. Concretament, Irmak Ertör ha contribuït a la redacció del capítol sobre conflictes ambientals amb els seus estudis sobre pesca i aqüicultura. Podeu descarregar-vos el llibre sencer AQUÍ.