Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Finalitzen els treballs del Circular Design Project de la UPC, en el qual ENT ha participat en la coordinació d’un grup de treball
| Notícies| 25/06/2018

L’equip de treball coordinat per la  UPC i ENT que aprofundia en el coneixement dels sistemes d’identificació d’usuari en gestió de residus finalitza els treballs de recerca i presenta els seus resultats davant d’un tribunal a la UPC. S’ha presentat la Guia per la identificació d’usuaris en sistemes de recollida selectiva en contextos d’alta densitat redactada pels mateixos estudiants (Thomas Loderus, Diana Saleh, Marie Salova i Biel Bulbena) i coordinada i revisada per Maria Calaf i Ignasi Puig.

La Guia, que properament serà penjada al web d’ENT, conté informació detallada de les tecnologies presents al mercat, rangs de costos unitaris, els aspectes a tenir en compte per assolir els objectius de recollida selectiva i reciclatge europeus, així com també set casos d’estudi a nivell català, estatal i internacional.

Això pot significar un pas endavant en la provisió d’informació bàsica pels municipis mitjans-grans de densitat elevada, que pretenen millorar els resultats de recollida selectiva i reciclatge mitjançant la identificació d’usuaris als contenidors.

Pàgina web del Circular Design Project
Enllaç a la presentació de la guia