Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Carregant esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Taula per a l’aplicació de solucions basades en naturalesa (SbN) i infraestructura verda (IV) a la regió urbana de Barcelona

11 desembre, 2019

ENT Environment and Management i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitzem la desena sessió de la Taula per a l’aplicació de solucions basades en naturalesa (SbN) i infraestructura verda (IV) a la regió urbana de Barcelona. La trobada tindrà lloc el dimecres 11 de desembre (9:15-13:35h.) a Barcelona, a la Sala Marie Curie del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

La trobada se celebra en el marc dels projectes NATURVATION (NATure-based Urban innoVATION) i ENABLE (Enabling Green And Blue Infrastructure Potential In Complex Social-Ecological Regions) dels programes Horizon 2020 i BiodivERsA de la Comissió Europea. Aquests projectes comparteixen com a objectiu principal estudiar la infraestructura verda com a solució basada en la naturalesa (Nature-based solution – NBS) per afrontar diversos reptes urbans, tant a escala metropolitana com municipal. En ambdós projectes, la metròpoli de Barcelona forma part dels casos d’estudi seleccionats.

Aquest esdeveniment es centrarà en la presentació de projectes i estudis recents, així com en la realització d’un taller sobre les solucions basades en natura i infraestructura verda per a la infància.

Detalls

Data:
11 desembre, 2019
Lloc web:
https://naturvation.eu/