Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Es presenta a ORBIT la recerca “Effect of Biowaste composition and biological treatment management on compost quality”
| Notícies| 29/05/2016

El passat divendres 27 de maig es va presentar a la Conferència Internacional ORBIT 2016 “Circular Economy and Organic Waste Management” un article de recerca del qual dos membres d’ENT en són coautors.

Ignasi Puig i Luís Campos Rodrigues (ENT) són co-autors de l’article “Effect of Biowaste composition and biological treatment management on compost quality“, elaborat en el context del projecte “Modelització estadística de la incidència dels impropis de la FORM sobre la qualitat del compost”. Aquest projecte va ser encarregat per l’Agència Catalana de Residus i elaborat per ENT i l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB – UPC).

L’article fou seleccionat per a ser presentat a la Conferència Internacional ORBIT “Circular Economy and Organic Waste Management”, que ha tingut lloc entre els dies 25 i 28 de maig a Creta (Grècia). La conferència està organitzada per la Universitat de Harokopio (Harokopio University) i l’Institut d’Educació Tecnològica de Creta (Technological Education Institute of Crete).

La presentació de l’article fou a càrrec d’una de les seves autores, Marga López (ESAB-UPC).

Web de la Conferència