Sergio Sastre (ENT) serà un dels ponents del fòrum “Canvi climàtic i alternatives: solucions per a un canvi de model a Catalunya” que organitza el Moviment per la Justícia Climàtica. La seva participació se centrarà en l’àmbit de l’agricultura i model alimentari.
El fòrum tindrà lloc el proper dissabte 21 de novembre al Casal De Barri “Pou De La Figuera” (C/Sant Pere Més Baix, 70 Barcelona) i vol ser una jornada de debat i reflexió amb diferents experts i col.Ÿlectius que presentaran les seves experiències en la lluita contra el canvi climàtic. L’esdeveniment pretén analitzar aquest problema sota una perspectiva sistèmica dins de la qual el canvi climàtic esdevé l’arrel de gran part dels desequilibris i les injustícies existents en el nostre planeta, que van des de l’àmbit global al local, essent Catalunya el marc on es contextualitzarà les propostes que es presentaran. El Fòrum s’estructura al voltant de quatre àmbits que tenen una incidència directa sobre el canvi climàtic, sent els principals productors de gasos amb efecte d’hivernacle: energia, transport, agricultura i model alimentari, i urbanisme i habitatge.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link]Sergio Sastre (ET) será uno de los ponentes del foro “Cambio climático y alternativas: soluciones para un cambio de modelo en Cataluña” que organiza el Movimient per la Justícia Climàtica. Su participación se centrará en el ámbito de la agricultura y modelo alimentario.
El foro tendrá lugar el próximo sábado 21 de noviembre en el Casal De Barri “Pou De La Figuera” (C/Sant Pere Més Baix, 70 Barcelona) y quiere ser una jornada de debate y reflexión con diferentes expertos y colectivos que presentarán sus experiencias en la lucha contra el cambio climático. El evento pretende analizar este problema bajo una perspectiva sistémica dentro de la cual el cambio climático se convierte en la raíz de gran parte de los desequilibrios y las injusticias existentes en nuestro planeta, que van desde el ámbito global al local, siendo Cataluña el marco donde se contextualizará las propuestas que se presentarán. El Foro se estructura en torno a cuatro ámbitos que tienen una incidencia directa sobre el cambio climático, siendo los principales productores de gases de efecto invernadero: energía, transporte, agricultura y modelo alimentario, y urbanismo y vivienda.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link]