Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
ENT participarà a la conferència final de la xarxa ENTITLE “Undisciplined Environments”
| Notícies| 11/02/2016

La conferència internacional de la xarxa ENTITLE (Xarxa Europea d’Ecologia Política) titulada “Undisciplined Environments” es durà a terme a Estocolm entre el 20-24 de març de 2016. Com a part de la xarxa ENTITLE, Gabriel Weber, Ignasi Puig, Irmak Ertör i Santiago de Gorostiza, membres d’ENT, participaran en la conferència final del projecte i hi presentaran els seus darrers treballs.

La conferència se centra en tres temes principals: ecologia política des-colonial, ecologies poscapitalistes i el debat entorn dels béns comuns. A Estocolm podrem comptar amb les ponències de Kim Tallbear, Ailton Krenak, Catherine Larrere, Alf Hornborg, Nancy Peluso i Ugo Mattei, entre d’altres. L’objectiu és reunir a molts estudiosos de l’ecologia política, joves i activistes perquè junts enforteixin la xarxa.

La inscripció prèvia a preu reduït està obert fins el 15 de febrer. La informació sobre el programa, el registre i l’allotjament es pot trobar a la pàgina web de la conferència: http://www.conference-politicalecology.eu

ENTITLE

És un projecte finançat per la Unió Europea dins el programa Marie Curie, del programa de recerca FP7, coordinat per l’ICTA-Universitat Autònoma de Barcelona, i on participem conjuntament amb 10 partners més.

El projecte ENTITLE (2012-2015) ha servit per formar a 17 investigadors al camp de l’ecologia política, facilitant-los una formació teòrica i metodològica. La recerca i la formació s’ha centrat en cinc eixos: conflictes ambientals, moviments ambientals, desastres naturals, canvis a la producció i justícia ambiental i democràcia.