L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic va organitzar dijous passat una jornada sobre les conclusions de la Conferència de les Parts sobre canvi climàtic COP21 de París. Hi van participar Juanjo Iraegui i Luis Campos, membres d’ENT.

L’objectiu d’aquesta jornada era explicar els resultats de la Cimera i realitzar una anàlisi sobre les conseqüències de l’Acord de París que permeti assolir l’objectiu de no incrementar la temperatura mitjana global del planeta en més de 2°C respecte l’època preindustrial.
Després de l’acord històric sobre canvi climàtic, assolit fa unes dies a París, l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic organitzà una jornada per explicar les principals conclusions que han assumit 195 països compromesos a impulsar mesures i inversions per un futur baix en emissions de carboni, resilient i sostenible.

La jornada se celebrà al Museu Colet de Barcelona; la benvinguda anà a càrrec de Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el debat comptà amb la presència de Josep Enric Llebot, Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Elvira Carles, Directora de la Fundació Empresa i Clima; Josep Garriga, Expert en Cimeres de Nacions Unides sobre canvi climàtic; Cristina Rivero, Cap del Departament de medi ambient i canvi climàtic d’UNESA i  Aida Vila, Responsable de canvi climàtic de Greenpeace. El debat estigué moderat per Francesc Mauri, Meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]

La Oficina Catalana del Cambio Climático organizó el pasado jueves una jornada sobre las conclusiones de la Conferencia de las Partes sobre cambio climático COP21 de París. Participaron Juanjo Iraegui y Luis Campos, miembros de ENT.
El objetivo de la jornada era explicar los resultados de la Cumbre y realizar un análisis sobre las consecuencias del Acuerdo de París que permita alcanzar el objetivo de no incrementar la temperatura media global del planeta en más de 2 ° C respecto de la época preindustrial.
Tras el acuerdo histórico sobre cambio climático, alcanzado hace unas días en París, la Oficina Catalana del Cambio Climático organizó una jornada para explicar las principales conclusiones que han asumido 195 países comprometidos a impulsar medidas e inversiones para un futuro bajo en emisiones de carbono, resiliente y sostenible.
La jornada se celebró en el Museo Colet de Barcelona; la bienvenida fue a cargo de Santi Vila, consejero de Territorio y Sostenibilidad de la Generalitat de Catalunya y el debate contó con la presencia de Josep Enric Llebot, Secretario de Medio Ambiente y Sostenibilidad de la Generalitat de Catalunya; Elvira Carlos, Directora de la Fundación Empresa y Clima; Josep Garriga, Experto en Cumbres de Naciones Unidas sobre cambio climático; Cristina Rivero, Jefe del Departamento de medio ambiente y cambio climático de UNESA y Aida Vila, responsable de cambio climático de Greenpeace. El debate estuvo moderado por Francesc Mauri, Meteorólogo de TV3 y Catalunya Ràdio.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]