Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
ENT participa de la jornada de l’OCCC sobre les conclusions de la Conferència de París
| | Notícies| 22/12/2015

L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic va organitzar dijous passat una jornada sobre les conclusions de la Conferència de les Parts sobre canvi climàtic COP21 de París. Hi van participar Juanjo Iraegui i Luis Campos, membres d’ENT.

L’objectiu d’aquesta jornada era explicar els resultats de la Cimera i realitzar una anàlisi sobre les conseqüències de l’Acord de París que permeti assolir l’objectiu de no incrementar la temperatura mitjana global del planeta en més de 2°C respecte l’època preindustrial.

Després de l’acord històric sobre canvi climàtic, assolit fa unes dies a París, l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic organitzà una jornada per explicar les principals conclusions que han assumit 195 països compromesos a impulsar mesures i inversions per un futur baix en emissions de carboni, resilient i sostenible.

La jornada se celebrà al Museu Colet de Barcelona; la benvinguda anà a càrrec de Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el debat comptà amb la presència de Josep Enric Llebot, Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Elvira Carles, Directora de la Fundació Empresa i Clima; Josep Garriga, Expert en Cimeres de Nacions Unides sobre canvi climàtic; Cristina Rivero, Cap del Departament de medi ambient i canvi climàtic d’UNESA i  Aida Vila, Responsable de canvi climàtic de Greenpeace. El debat estigué moderat per Francesc Mauri, Meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio.