Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
ENT es dota d’un Pla de Recerca per als propers anys
| Notícies| 02/02/2015

ENT ha elaborat un Pla de Recerca per tal de guiar les accions estratègiques del projecte en aquest àmbit per als propers anys sis anys. 

La recerca és part essencial de les activitats d’ENT i s’estructura a través del nostre Pla de Recerca 2014-2020. L’aposta cap a la innovació de molts dels nostres projectes, i la rellevància dels resultats, la demostrem principalment mitjançant la participació en projectes de R+D+i, la difusió dels resultats en publicacions de prestigi i la participació en congressos.

Tots els membres d’ENT poden tenir un rol com a investigadors com a part de la seva activitat. A més a més, la Fundació ENT disposa de la figura de fellow, que és una figura dissenyada per a terceres persones puguin tenir una vinculació de recerca amb ENT, està especialment concebuda per a científics actius o retirats vinculats a altres institucions, professionals d’ONGs o d’altres institucions rellevants que siguin actius fent recerca o antics membres d’ENT que desitgin continuar la cooperació. En aquests casos se signa un acord amb els compromisos vinculats a la col·laboració.

ENT també afavoreix la recepció d’investigadors externs tant en formació com consolidats en forma d’estades de recerca (p.e. internships, secondments). Si estàs interessat en aquesta opció contacta amb nosaltres fent clic aquí.

A partir de l’any 2015 farem públic un informe anual de resultats, el podràs trobar en aquesta mateixa secció.

Resum del Pla de Recerca 2014-2020 (PDF)