Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
“El Valor dels Aliments” a la jornada de Projectes d’Educació i Sensibilització Ambiental
| Notícies| 19/01/2016

Aina González (Fundació ENT) presentarà el projecte a la jornada “Projectes d’Educació i Sensibilització Ambiental” que tindrà lloc el proper 9 de febrer de 2016 a la Sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat (Av. Josep Tarradellas, 2 – 6, Barcelona) a partir de les 09:45 del matí. La jornada és gratuïta i oberta a tothom.

La jornada està organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i ha de servir per donar a conèixer els resultats obtinguts pels projectes d’educació i sensibilització ambiental subvencionats pel DTES en la convocatòria 2014-2015. La jornada estarà organitzada segons els tres grans temes de la subvenció (ecosistemes aquàtics, ecosistemes agroforestals i malbaratament alimentari).

La Fundació ENT presentarà els resultats obtinguts del projecte “El Valor dels Aliments”, amb el que conjuntament amb Naturalistes de Girona i Espai Ambiental es van realitzar diverses activitats per visibilitzar la problemàtica del malbaratament alimentari i sensibilitzar a diferents col·lectius sobre aquest tema.