El proper dijous 23 de març se celebrarà al Pati Llimona de Barcelona (Carrer del Regomir, 3) la “Jornada tècnica sobre l’aplicació de tecnologies TIC a la gestió de residus”. 

La jornada serà la presentació dels resultats del projecte d’innovació LIFE EWAS (del qual ENT en formem part), de millora de l’eficiència de la gestió de residus mitjançant la sensorització de contenidors i la modelització de les rutes de recollida. Posteriorment a la presentació, s’obrirà un debat sobre l’aplicació de tecnologies TIC a la gestió de residus municipals.
La jornada està adreçada a responsables de gestió de residus d’ajuntaments, consorcis, mancomunitats, Generalitat, i a empreses gestores de residus. Per a INSCRIURE’S cal enviar un correu electrònic a info@ent.cat o bé trucar al 93 893 51 04 (la inscripció és gratuïta).
La jornada la organitzem ENT Environment & Management i hi col·laboren Wellness Smart Cities, Lipasam, DWaste, Dedisa, Emasesa. El projecte està cofinançat pel programa LIFE de la Comissió Europea.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Consulta el programa[/link]El próximo jueves 23 de marzo se celebrará en el Pati Llimona de Barcelona (C/ del Regomir, 3) la “Jornada técnica sobre la aplicación de tecnologías TIC en la gestión de residuos”.
La jornada será la presentación de los resultados del proyecto de innovación LIFE- EWAS (del cual ENT formamos parte), de mejora de la eficiencia de la gestión de residuos mediante la sensorización de contenedores y la modelización de las rutas de recogida. Posteriormente a la presentación se abrirá un debate sobre la aplicación de tecnologías TIC en la gestión de residuos municipales.
La jornada está dirigida a responsables de gestión de residuos de ayuntamientos, consorcios, mancomunidades, Generalitat, y empresas gestoras de residuos. Para INSCRIBIRSE hay que enviar un correo electrónico a info@ent.cat o bien llamar al 93 893 51 04 (la inscripción es gratuita).
La jornada la organizamos ENT Environment & Management y colaboran Wellness Smart Cities, Lipasam, DWaste, Dedisa, Emasesa. El proyecto está cofinanciado por el programa LIFE de la Comisión Europea.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Consulta el programa[/link]