Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Presentem a Barcelona els resultats del projecte LIFE-EWAS sobre l’aplicació de tecnologies TIC a la gestió de residus
| Notícies| 10/03/2017

El proper dijous 23 de març se celebrarà al Pati Llimona de Barcelona (Carrer del Regomir, 3) la “Jornada tècnica sobre l’aplicació de tecnologies TIC a la gestió de residus”. 

La jornada serà la presentació dels resultats del projecte d’innovació LIFE EWAS (del qual ENT en formem part), de millora de l’eficiència de la gestió de residus mitjançant la sensorització de contenidors i la modelització de les rutes de recollida. Posteriorment a la presentació, s’obrirà un debat sobre l’aplicació de tecnologies TIC a la gestió de residus municipals.

La jornada està adreçada a responsables de gestió de residus d’ajuntaments, consorcis, mancomunitats, Generalitat, i a empreses gestores de residus. Per a INSCRIURE’S cal enviar un correu electrònic a info@ent.cat o bé trucar al 93 893 51 04 (la inscripció és gratuïta).

La jornada la organitzem ENT Environment & Management i hi col·laboren Wellness Smart Cities, Lipasam, DWaste, Dedisa, Emasesa. El projecte està cofinançat pel programa LIFE de la Comissió Europea.

Consulta el programa