Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Documental “Just eat it”: debatem sobre malbaratament alimentari
| Notícies| 24/05/2016

Aina González (Fundació ENT) serà una de les convidades al debat-col·loqui posterior al passi del documental “Just eat it”, centrat en la problemàtica del malbaratament alimentari. L’acte serà el proper 17 de juny al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú (20:00h.) i està organitzat per la cooperativa de consum La Vinagreta i el Cineclub Sala1.

Aquest cinefòrum s’emmarca dins el cicle DOCS FOR ACTION que pretén sensibilitzar sobre el canvi climàtic i les seves causes, debatre sobre els impactes ambientals, socials i econòmics de l’actual model econòmic i de consum, i visualitzar alternatives per a un futur més just i sostenible, en el marc de la sobirania alimentària i la transició energètica. Aina González compartirà debat amb Paco Muñoz, de la PAA ­ Plataforma Aprofitem els Aliments.

Just eat it (Grant Baldwin, 2014, EEUU, 75’) 
http://www.foodwastemovie.com

La  Jen i en Grant se submergeixen en la cadena del malbaratament alimentari, des del camp… a la seva nevera. Al món es llença gairebé el 50% del global d’aliments a les escombraries. Una xifra que esgarrifa si tenim en compte que al món hi ha uns 800 milions de persones que passen gana. Aquest malbaratament té també un impacte econòmic i mediambiental.

Més informació sobre l’acte i el cicle