Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Disponible el nou número (54) de la revista Ecología Política dedicat als ecofeminismes
| Notícies| 11/01/2018

Ja es poden consultar els continguts del nou número a la revista Ecologia Política (54), que coeditem conjuntament amb Icaria Editorial. El nombre, dedicat als #Ecofeminismes, només està disponible per a subscriptors/es i no serà fins a desembre de 2018 que s’alliberaran els continguts.

El número 54 de la revista recull perspectives i debats feministes en l’àmbit d’aquesta disciplina, que desvetllen les correlacions entre l’opressió de les dones i la destrucció de la natura. A través dels seus diferents corrents, els ecofeminismes i les ecologies polítiques feministes no només denuncien la violència patriarcal contra les dones i contra totes les formes de vida no humana a escala global, sinó que proposen alternatives basades en principis ecologistes, sempre amb la salut dels ecosistemes i la cura de la vida com a centre per tal de garantir un futur habitable per a tothom.

“Ecofeminsmos” inclou vint-i-un articles que presenten aportacions i debats des de punts de vista ecofeministes i de les ecologies polítiques feministes del Nord i el Sud per analitzar conflictes ambientals en contextos de canvi global. Els diferents textos aborden tant qüestions teòriques com altres vinculades a les accions de mobilització social i resistència local feminista i ecologista en diferents territoris. En el seu conjunt, el nombre es proposa obrir pas al fet que les perspectives feministes estiguin cada vegada més presents en l’ecologia política.

Pàgina web de la revista Ecología Política
Subscriure’s a la revista