Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Conferència online “Nature-Based Solutions: Unlocking Urban Potential” del projecte NATURVATION
| Notícies| 22/09/2020

El projecte europeu NATURVATION*, en el qual participa ENT, organitza una conferencia online sobre la promoció de solucions basades en la naturalesa (SbN) a les ciutats el proper dia 24 de setembre.

Aquesta conferència es basarà en quatre anys d’investigació i pràctica realitzades a través del projecte NATURVATION per explorar com es pot desbloquejar el potencial urbà de les SbN, comptant per això amb la realització de diverses xerrades, taules rodones i sessions interactives. El programa inclourà debats sobre com les ciutats poden jugar un paper en l’assoliment d’objectius globals de biodiversitat i canvi climàtic, les maneres en què les SbN poden afrontar els reptes de sostenibilitat urbana, entre altres aspectes. Les sessions interactives permetran als participants experimentar les noves eines i enfocaments desenvolupats per l’equip de NATURVATION, els nostres socis i col·laboradors. Luís Campos Rodrigues (ENT) participarà en la taula rodona d’experts dedicada a la implementació pràctica de les SbN.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer d’aquest formulari.

* This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 730243.

Programa
Inscripció