La Plataforma Gestión Residuos d’Astorga (León) organitza demà dimarts 3 de maig una conferència sobre residus. L’acte començarà a les 8 del vespre a la biblioteca municipal de la població (C/ Luis Braille, s/n). Titulada “Residuos, oportunidades para los municipios”, serà impartida per Ignasi Puig (ENT) i anirà acompanyada d’una taula rodona amb diferents agents polítics i socials de la zona per debatre sobre la necessitat d’avançar cap a polítiques de “Residu Zero”.
La Plataforma està formada per un conjunt de col·lectius que es van unir davant les diferents problemàtiques mediambientals relacionades amb residus que existien a la zona, principalment derivades de la instal·lació d’un abocador provincial.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]La Plataforma Gestión Residuos de Astorga (León) organiza mañana martes 3 de mayo una conferencia sobre residuos. El acto comenzará a las 8 de la tarde en la biblioteca municipal de la población (C / Luis Braille, s/n). Titulada “Residuos, oportunidades para los municipios”, será impartida por Ignasi Puig (ENT) e irá acompañada de una mesa redonda con diferentes agentes políticos y sociales de la zona para debatir sobre la necesidad de avanzar hacia políticas de “Residuo Cero”.
La Plataforma está formada por un conjunto de colectivos que se unieron ante las diferentes problemáticas medioambientales relacionadas con residuos que existían en la zona, principalmente derivados de la instalación de un vertedero provincial.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]